Edukacija

Edukacija

Partner Net II Blockchain i kriptovalute u primjeni

> Pročitaj više

Blockchain 

S više od osam godina iskustva rada s blockchain tehnologije u mogućnosti smo osigurati visoku razinu edukacije te zajedno s vama identificirati potrebe za korištenje blockchain tehnologije u vašem poslovanju. Uz pomoć naših stručnjaka i stvarnih primjera iz naše svakodnevice pružamo opsežno razumijevanje blockchain tehnologije i pravilnu identifikaciju potencijala koju ova tehnologija pruža.

 

Energija 

Upotrebom operativnog modeliranja pružamo uvid u potrošnju energije i utilizaciju postrojenja ili podatkovnih centara čime poslovanje naših klijenata usmjeravamo prema održivoj budućnosti. Uz najnovija saznanja o tehnologijama naprednih mreža steknite vještine koje će vam omogućiti prepoznavanje potencijala za njihovu učinkovitu primjenu u vašim sustavima. Planiranje, simulacija i predviđanje omogućavaju dodane vrijednosti u poslovanju koje uz napredne algoritme mogu ostvariti povećanje energetske učinkovitosti i optimizaciju pretvorbe energije.

 

Edukacija prilagođena vašim potrebama 

Naš obrazovni plan prilagođava se vašim potrebama i područjima od značaja. Uz kontinuirano učenje i razvoj kvalitetnog odnosa s predavačima u mogućnostima smo pružiti vama i vašim zaposlenicima učinkovito savladavanje specifičnih i zahtijevnih tema.