Komunikacija

Integracija 

Specijalizirana komunikacijsko - integracijska platforma nalazi se na vrhu postojećih SaaS-a u vašoj tvrtki i olakšava proces povezivanja s korisnicima vaših proizvoda i usluga. Uz pravovremene obavijesti, digitalizirane i digitalno potpisane dokumente, potvrde zasnovane na identitetu, prilagođeno izvještavanje i ostale alate stvarate nove i održavate postojeće B2B i B2C odnose.

 

Sigurna peer-to-peer komunikacija 

Privatni ili javni blockchain komunikaciju čini sigurnijom i bez potrebe za pouzdanim posrednicima, zadržavajući pritom postojeće performanse. Pri razmjeni poruka zasnovanim na blockchainu identiteti se utvrđuju na temelju privatnih i javnih ključeva, potvrđuju se korisnički certifikati i dozvole te je osiguran pouzdani decentralizirani sustav za sigurnu razmjenu informacija.

 

Ostvarenje specifičnih potreba sektora 

Sve je više zahtjeva kupaca kojima se nužno prilagoditi na fleksibilan način, a upravo ta prilagodba predstavlja idealan primjer za implementaciju komunikacijsko - integracijske platforme i srodnih rješenja zasnivanih na blockchain tehnologiji. Komunikacijsko - integracijska platforma pruža jedinstveno korisničko iskustvo i postojanu sigurnost u različitim procesima poslovanja, poput marketinških kampanja ili internih obradi narudžbi.

 

Kreirano prema vašim potrebama 

Upotreba komunikacijsko - integracijske platforme omogućava razvoj poslovanja na transparentan i pouzdan način prepoznat na međunarodnim tržištima i kod brojnih korisnika. Iskoristite mogućnost integracije cloud rješenja, ERP-ova, e-commerce platformi i CRM u jedno cjelovito rješenje sa svim kvalitetama blockchain tehnologije.